Papirslottet

Miranda Cowley Heller, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

En fortelling om hemmeligheter, kjærlighet og løgner: I løpet av én enkelt dag må en kvinne ta et avgjørednde valg rundt noe som har ulmet i flere tiår.
Det er en nydelig julimorgen i Cape Cod, og Elle - lykkelig gift trebarnsmor - våkner på sommerstedet de kaller Papirslottet. Dette huset har hun feriert i hver eneste sommer hele livet. Men denne morgenen er annerledes. Kvelden i forveien snek Elle seg ut sammen med barndomsvennen Jonas, og de hadde sex med hverandre for første gang, mens ektefellene deres skravlet uvitende sammen inne i huset.

I løpet av det neste døgnet må Elle ta en beslutning: Skal hun bli hos Peter, som hun oppriktig elsker, eller skal hun starte et nytt liv med Jonas, som var hennes første kjærlighet? Som ung var hun sikker på at de en dag ville gifte seg, men en tragisk hendelse forandret alt.

Miranda Cowley Heller gir et gripende innblikk i opplevelsene som har ført Elle frem til denne dagen, og vi føler med Elle i hennes komplekse og mulig livsendrende valg.

Papirslottet ser på spenningene mellom begjær og plikt, ringvirkningene av et overgrep og en families forbrytelser og forseelser.