Papirslottet

Miranda Cowley Heller, 2022, Heftet, Bokmål
Morten Hansen (Oversetter)
229,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Papirslottet av Miranda Cowley Heller er en fortelling om hemmeligheter, kjærlighet og løgner: I løpet av én enkelt dag må en kvinne ta et avgjørende valg rundt noe som har ulmet i flere tiår.

Boken gikk rett inn på toppen av New York Times' bestselgerliste, og ble liggende på listen i åtte uker. Den var hovedbok i Reese Witherspoons bokklubb sommeren 2021, og anmelderne er begeistret.

Det er en nydelig julimorgen i Cape Cod, og Elle - lykkelig gift trebarnsmor - våkner på sommerstedet de kaller Papirslottet. Dette huset har hun feriert i hver eneste sommer hele livet. Men denne morgenen er annerledes. Kvelden i forveien snek Elle seg ut sammen med barndomsvennen Jonas, mens ektefellene deres skravlet uvitende sammen inne i huset.

I løpet av det neste døgnet må Elle ta en beslutning: Skal hun bli hos Peter, som hun oppriktig elsker, eller skal hun starte et nytt liv med Jonas, som var hennes første kjærlighet? Som ung var hun sikker på at de en dag ville gifte seg, men en tragisk hendelse forandret alt.

Miranda Cowley Heller gir et gripende innblikk i opplevelsene som har ført Elle frem til denne dagen, og vi føler med Elle i hennes komplekse og mulig livsendrende valg.