Poseidons vrede

Clive Cussler, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Sigrunn Stokke Johnsen (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

ET SAM OG REMI FARGO-EVENTYR

Legenden om kong Krøsus’ rikdommer har overlevd siden den ufattelige formuen hans ble stjålet og gjemt av pirater i år 546 f.Kr., og antatt tapt for alltid

Skattejegerne Remi og Sam Fargo er i Washington D.C. for å finne den siste ledetråden i mysteriet de har prøvd å løse i over ti år – det som en gang brakte dem sammen.

Ferden går til øya Fourni i Hellas, der de skal dykke etter og utforske et eldgammelt skipsvrak. Men en gåtefull milliardær stikker kjepper i hjulene for dem, og først da de forstår at skattene etter kong Krøsus muligens befinner seg i dette farvannet, forstår de hva de har med å gjøre.

Og det viktigste blir ikke lenger å finne skatten, men å komme seg hjem i live …

«En fascinerende opprinnelseshistorie … Leserne vil fortsette å bla for å se hva som skjer rundt neste sving.»
Publishers Weekly

«Det er duket for det seneste Sam og Remi Fargo-eventyret! Det føles godt å si dette, fordi det viser hvordan forfattere har evnen til å berøre oss med ordene sine selv etter at de er borte. (…) Poseidons vrede består av kompakte kapitler, som hos James Patterson, og hvert av dem ender så spennende at man bare må lese ett til …»
Bookreporter.com