Ravnen

Ballantyne

Wilbur Smith, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB
449,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

"Et spennende, stramt og fengslende eventyr du aldri vil glemme" – Sun

ØNSKET OM HEVN KAN SETTE ET MENNESKE I BRANN

En av verdens mest populære forfattere kommer nå med en ny bok om leserfavoritten Mungo St. John og hans unge år...

Som sønn av en velstående plantasjeeier og en dullete mor er Augustus Mungo St John vant til rikdom og luksus. Dette tar slutt når han kommer hjem fra universitetet og oppdager at familien hans er ruinert og arven stjålet, og at barndomskjæresten, Camilla, har blitt tatt av den slu Chester Marion. Raseri og kjærlighet driver Mungo ut på en reise for å redde Camilla – og knuse Chester.

Camilla, som er fanget i New Orleans og maktesløs som slave under Chesters brutalitet, må lære seg å overleve for en hver pris.

Samtidig som Mungo slåss mot sin egen skjebne og elendighet for å få hevnen han tørster etter og gjenvinne makten sin i verden, må han spørre seg om hva en mann må gjøre for å overleve når han har mistet alt, og hva han er villig til å gjøre for å få det han vil.

Et actionfylt og gripende eventyr om kjærlighet og hevn, slaveriets brutalitet i Amerika og de urettferdige forholdene mellom mennesker som kan drive – eller beseire – oss.