Rosenes vår

Roseserien 5

Julie Garwood, 2020, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Kjell N Thorsen (Oversetter)
399,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Adam, Douglas og Travis Clayborne er alle lykkelig gift, og nå lurer de på hvilken side av loven deres rastløse bror Cole vil ende opp på. Da et bankran ender i kaldblodig mord, blir Cole dratt inn i etterforskningen. Tre kvinner var innom banken den dagen, men ingen av dem tør å stå frem som vitne. Cole og Sheriff Daniel Ryan må nå beskytte alle tre til ranerne er tatt. Daniel Ryan er en hard mann, fast bestemt på hevn, en U.S. Marshal drevet av et grusomt tap fra fortiden. Hans søken fører ham til en vakker, ung kvinne, som viser seg å være den eneste som kan hjelpe ham. Men da han uten å ville det plasserer henne midt i skuddlinjen, oppdager han at kjærligheten kanskje er den største faren av alle.
Dette er femte og siste roman i serien om Clayborne-brødrene, som vokste opp sammen i New York-slummen og sverget hverandre evig troskap. Sammen reiste de vestover for å skape seg en ny og bedre fremtid. I Montana fant de sitt første ordentlige hjem: Rosehill Ranch. Alle bøkene er frittstående og kan leses uavhengig av hverandre.