Skyggeriket

Konkyliens brorskap 3

Chitra Banerjee Divakaruni, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Kirsti Øvergaard (Oversetter)
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Den dramatiske avslutningen på trilogien om Konkyliens brorskap! Anand er nå blitt 15 år og er i ferd å tilpasse seg livet som lærling in den vakre Sølvdalen ved Himalayas fot. Her lærer han stadig mer om de hemmelige kunstene medlemmene i Konkyliens brorskap besitter. Plutselig blir de vakre omgivelsene han nå kaller hjemmet sitt, omgjort til en tørr og ugjestmild slette.
"Anand begynte å skjelve, og det hadde ingenting med kulda å gjøre. Hva hadde skjedd på de fire dagene han hadde vært borte? Hvor var alle sammen blitt av? Hva med hans elskede konkylie? Eller – og dette var den aller verste av tankene som tumlet rundt i hodet hans – hadde det aldri vært noe her? Hadde alt sammen bare vært en fortvilt ønskedrøm?" Den magiske konkylien er borte, og alle i Sølvdalen er utrøstelige. Anand og bestevennen Nisha bestemmer seg for å lete etter den. Jakten fører de to barna til en verden der luften og vannet er sterk forurenset. Her lever de rike et liv i luksus i hermetisk forseglede kupler, mens de fattige slåss for å overleve.Det er et farlig og vanskelig oppdrag de to ungdommene har begitt seg ut på. Vil de klare å bringe konkylien trygt hjem, og vil Sølvdalen noen gang gjenoppstå som et frodig og magisk sted?