God mat og drikke i godt selskap er resepten på lykke, og det er noe vi alle er på jakt etter. Jan Vardøens nye bok tar for seg to av livets største fornøyelser, nemlig pølser og øl, og viser hvordan man kan kombinere dem på beste måte. Foruten oppskrifter på uvanlige, men velsmakende retter med pølser og/eller øl som ingrediens, inneholder boka ikke minst en god porsjon fakta og historikk -- om pølser og øl.
Omtale
Forfatter(e)

Jan Vardøen
Jan Vardøen er bartender, kokk, båtbygger, snekker, designer, skribent, musiker og gründer mm. Han er innehaver av bl.a. Bar Boca, Hotel Havana, kaffebaren Vespa, pizzarestauranten Paradiso og Night Hawk Diner på Grünerløkka i Oslo. Han driver også baren Smelteverket i den nye Mathallen i Oslo, med Norges lengste bardisk. Den kreative gründeren har mange jern i ilden og enda flere ideer i hodet. Han står bak en rekke boksuksesser, som Tøffe drinker, Tøff mat, Pizza Paradiso og Den store glemmeboka. Sistnevnte har han skrevet sammen med sin kone, Bianca Boege.
Mer om Jan Vardøen