Turbotvillingene og ordførerens onde plan

Turbotvillingene 2

Harald Maxmillian Stoltenberg og Robert Stoltenberg, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB3 Fast sidevisning
Leonard Furuberg (Illustratør)
229,–
Forventes i salg 19.06.2024
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Turbotvillingene Harald og Robert er tilbake!

Harald og Robert har funnet seg ganske godt til rette på landet. De har venner i klassen, og tilbringer mye tid hos Sigrid, Rudolf og dyra på nabogården. Men når tvilllingene vender tilbake til bondelandet etter en mislykket høstferie i Oslo, er alt snudd på hodet. Kommunen har bestemt at det skal bygges en diger motorvei i bygda, og den skal gå TVERS GJENNOM gårdstunet til Sigrid og Rudolf. Det hjelper ikke at kommunen lover ny leilighet over Samvirkelaget, med massasjedusj og varmekabler i gulvet. Sigrid og Rudolf vil ikke flytte, og turbotvillingene må hjelpe dem! Harald og Robert bestemmer seg for å stoppe kommunens planer, men lite vet de om hva bygdas onde ordfører er i stand til. Hvordan stopper man egentlig en motorvei? Kan barn stå opp mot urettferdige voksne? Og hva i alle dager kommer til å skje med dyrene om gården rives?

Turbotvillingene og ordførerens onde plan er en kjempemorsom og hjertevarm historie om å være kreativ, stå opp mot makta og stille opp for andre.