Bokpod
Podkast med Erlend Loe

I denne podkasten forteller Erlend Loe om «det jævla nettet», om å være «klønat i forhold til jentan», og det å være annerledes og bruke det til noe.

Om BokPod

BokPod presenterer Norges mest interessante forfattere. Ta med deg dine favorittforfattere – når som helst, hvor som helst. Intervjuer er Hallgeir Opedal, prisbelønt portrettør kjent fra Dagbladet Magasinet

Bokpod er sponset av Cappelen Damm og Storytel med støtte av Fritt ord.  Produsent Monkberry.

Erlend Loe

Erlend Loe er født i Trondheim i 1969Han debuterte med romanen Tatt av kvinnen i 1993, og har siden bemerket seg som forfatter, oversetter, filmmanusforfatter og filmkritiker. Han er spesielt kjent for romanen Naiv. Super (1996), som er oversatt til 35 språk. Han har ogaså hatt stor suksess som barnebokforfatter, spesielt med barnebøkene om truckføreren Kurt. 

Loe er en forfatter som har  oppnådd stor annerkjennelse for sine verk, og han har blitt tildelt flere littelære priser. 

Les mer
©Anna-Julia Granberg/Blunderbuss/CappelenDamm

Flere bøker av Erlend Loe

Vis alle
Helvete

Helvete

Erlend Loe

349,–
Dyrene i Afrika

Dyrene i Afrika

Erlend Loe

229,–
Doppler

Doppler

Erlend Loe

229,–
Naiv. Super

Naiv. Super

Erlend Loe

229,–
Politiland

Politiland

Erlend Loe

329,–
Slutten på verden slik vi kjenner den
229,–

BokPod

Portrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal

BokPod bygger på den svært populære podkasten med samme navn. Dette er en unik samling med 18 intervjuer - tidløse møter med Norges viktigste forfattere. Her forteller de om skriving, arbeidsmetoder, rutiner, i det hele tatt – tanker omkring det å være forfatter, men like viktig - hvorfor nettopp de ble forfattere.


Intervjuer er Hallgeir Opedal - en prisbelønt journalist og en av landets mest erfarne og kjente portrettører, blant annet kjent fra Dagbladet Magasinet. Han har bearbeidet intervjuene og fylt på med materiale som ikke ble publisert i podkasten.


Intervjuer med Roy Jacobsen, Dag Solstad, Vigdis Hjorth, Ingvar Ambjørnsen, Frode Grytten, Tomas Espedal, Karin Fossum, Herbjørg Wassmo, Kim Leine, Kolbein Falkeid, Tom Egeland, Ketil Bjørnstad, Beate Grimsrud, Lars Saabye Christensen, Jon Michelet, Tove Nilsen, Vetle Lid Larssen og Jo Nesbø.

Les mer
BokPod
BokPodPortrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal
399,–