Bokpod
Podkast med Lars Ove Seljestad

I denne BokPoden forteller Lars Ove Seljestad blant annet om sen debut, brevet fra Olav H. Hauge og magiske skriverom.

Om BokPod

BokPod presenterer Norges mest interessante forfattere. Ta med deg dine favorittforfattere – når som helst, hvor som helst. Intervjuer er Hallgeir Opedal, prisbelønt portrettør kjent fra Dagbladet Magasinet

Bokpod er sponset av Cappelen Damm og Storytel med støtte av Fritt ord.  Produsent Monkberry.

Lars Ove Seljestad

Lars Ove Seljestad brakdebuterte med romanen Blind i 2005. Den satt begrepet "klassereise" på dagsorden i den norske offentligheten, og ble debattert lenge. Siden har de skjønnlitterære verkene gått originale veier, først med Frægd (2008) og så med Fjorden (2011). Eit fabrikkdikt (2013) var Seljestads lyrikkdebut, og Kjære bror (2014) er foreløpig den siste romanen hans.

Les mer
Fotograf Silje Holte

Blind

Lars Ove SeljestadEn roman om en mann som får sitt professorat, men som mister sin sjel. En bredt anlagt og leseverdig roman om den unge Geir Kinsarviks vekst og fall. Romanen skildrer tiårene fra 1960 og frem til i dag; politisk og kulturelt. Ved siden av realistiske tidskoloritter, byr romanen på storslagne, overdrevne scener av det magisk realistiske slaget. Les mer

BokPod

Portrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal

BokPod bygger på den svært populære podkasten med samme navn. Dette er en unik samling med 18 intervjuer - tidløse møter med Norges viktigste forfattere. Her forteller de om skriving, arbeidsmetoder, rutiner, i det hele tatt – tanker omkring det å være forfatter, men like viktig - hvorfor nettopp de ble forfattere.


Intervjuer er Hallgeir Opedal - en prisbelønt journalist og en av landets mest erfarne og kjente portrettører, blant annet kjent fra Dagbladet Magasinet. Han har bearbeidet intervjuene og fylt på med materiale som ikke ble publisert i podkasten.


Intervjuer med Roy Jacobsen, Dag Solstad, Vigdis Hjorth, Ingvar Ambjørnsen, Frode Grytten, Tomas Espedal, Karin Fossum, Herbjørg Wassmo, Kim Leine, Kolbein Falkeid, Tom Egeland, Ketil Bjørnstad, Beate Grimsrud, Lars Saabye Christensen, Jon Michelet, Tove Nilsen, Vetle Lid Larssen og Jo Nesbø.

Les mer
BokPod
BokPodPortrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal
399,–