Boktips
Boktips med Fredrik Backman

Fredrik Backman, forfatteren av "En mann ved navn Ove" og nye "Folk med angst" forteller hvordan "Brødrene Løvehjerte" lærte ham å lese, og at Erlend Loe ga ham det beste forfatterrådet. Opptaket ble tatt under Boktips LIVE. 

 

Hør Boktips’ podkast i din foretrukne strømmetjeneste:

Fredrik Backman

Fredrik Backman (f. 1981) debuterte i 2012 med En mann ved navn Ove, som ble en suksess over store deler av verden. Den er også filmatisert. Samme år kom boken Alt min sønn bør vite om verden, som handler om å være foreldre. Året etter kom Mormor hilser og sier unnskyld, mens Britt-Marie var her ble utgitt i 2014. I 2016 kom Bjørnstad,første del i en trilogi hvor Vi mot dere (2018) og Vinnerne (2022) er de to neste. Han har også gitt ut bøkene Og hver morgen blir veien hjem blir lengre og lengre (2017), og Folk med angst (2019).

Fredrik Backmans bøker har solgt i over 15 millioner eksemplarer på verdensbasis, og er utgitt på 44 språk.

Les mer
Foto: © Linnéa Jonasson Bernholm

Folk med angst

Fredrik Backman

Folk med angst er en komedie om et gisseldrama på en visning. En mislykket bankraner låser seg inne sammen med en overentusiastisk eiendomsmegler, to bitre Ikea-misbrukere, en høygravid kvinne, en suicidal mangemillionær og et kaninhode. Til slutt gir raneren opp og frigir alle gislene, men når politiet stormer leiligheten er den tom …


I en serie dysfunksjonelle vitneavhør etterpå får vi høre alles versjon av hva som egentlig skjedde. Derfra utvikler det seg til et klassisk puslespill-mysterium rundt spørsmålene: Hvordan lyktes raneren med å flykte? Hvorfor er alle så sinte? Og hva er det egentlig som er feil med folk nå for tiden?


Fredrik Backman i storform!

Les mer
Folk med angst
Folk med angstFredrik Backman
350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–