Marit Larsen og Jenny Løvlie om samarbeidsprosessen rundt å lage barnebok

Hvordan er det egentlig å skulle samarbeide om å lage en barnebok? Illustratør Jenny Løvlie og forfatter og artist Marit Larsen er enige om at jo flere kokker slettes ikke ender i mere søl.

Sofia finner en sang

Sofia finner en sang

Marit Larsen

Nydelig bildebok fra Marit Larsen og Jenny Løvlie!


Hvor kommer sanger fra? Hvor leter man? Ligger de under jorda? Bobler de under havoverflaten?


Midt i larmen fra den travle byen hun bor i, oppdager Sofia en mystisk melodi. Den skiller seg ut fra alle andre lyder, den skinner, den lyser, den har sin egen farge, den snirkler seg gjennom byen som en magisk vind med toner på. Den kryper gjennom gatene og opp gjennom gulvet der hun står, inn i sålene på skoene hennes, den kiler henne på tærne, føttene hennes må danse, de klarer ikke la være, det er som om sangen danser med henne og ikke omvendt. Men hvor kommer lyden fra?


I Sofia finner en sang blir vi med på oppdagelsesferd etter en melodi med magnetisk kraft. For når du finner din egen sang, er den din for alltid.


Superduoen Marit Larsen og Jenny Løvlie er tilbake med en ny bildebok, denne gangen med et tema som ligger tett opptil forfatterens liv og virke. Jenny og Marits første samarbeidsprosjekt, Der Agnes bor, har rukket å bli en internasjonalt anerkjent bildebok, og er utgitt på 8 språk.

Les mer
Sofia finner en sangMarit Larsen
262,–
Veil. pris299,–Du sparer37,–

Marit Larsen

Marit Larsen (f.1983) er en norsk artist, musiker, produsent og låtskriver. Sammen med illustratør Jenny Løvlie har hun skapt flere kritikerroste og vakre bildebøker. Hun debuterte i 2019 med Der Agnes bor, som fikk flotte anmeldelser og ble solgt til åtte land. I 2023 kom Sofia finner en sang. Begge bøkene er illustrert av Jenny Løvlie.

Som tenåring var Marit Larsen del av den populære popduoen M2M sammen med Marion Ravn. De to tenåringene oppnådde internasjonal suksess, og ga ut to album før duoen ble oppløst i 2002. Larsen og Ravn startet da på hver sin suksessrike solokarriere.

Marit Larsens første soloalbum kom ut i 2006, og i 2016 kom hennes femte plate. Hun har mottatt en rekke gjeve priser for musikken sin. I 2006 ble hun tildelt både MTV Europe Music Award for Best Norwegian Act, Spellemannsprisen i klassen Årets kvinnelige artist og utmerkelsen Årets musikkvideo. Et år senere, i 2007, vant hun Alarmprisen i klassen Pop. I 2009, kun 26 år gammel, ble hun æret med Norsk Artistforbunds hederspris, som den yngste noen sinne, og i 2017 mottok hun TONOs EDVARD-pris.

Les mer
Fotograf: Ingrid Pop