Boktips Live 2023
Didrik Solli-Tangen - Lær å syng som en proff

Didrik Solli-Tangen har en bachelor i klassisk sang, han har vunnet norske MGP, har holdt mangfoldige konserter i Norge og Europa, gitt ut album og gjort en rekke TV-opptredener. I 2021 vant han Maskorama foran 1,2 millioner seere – til ellevill jubel blant store, små og alle hans 12 000 Instagram-følgere. Han er aktuell med Lær å synge som en proff er for alle med en sangfugl i magen. Hør intervju med forfatteren her.

Lær å synge som en proff

Lær å synge som en proff

Didriks metodeDidrik Solli-Tangen

Lær å synge som en proff er for alle med en sangfugl i magen – og for alle som skulle ønske at de hadde det. Den er for fansen, for nybegynnerne, for korgjengen, de viderekomne – for alle som liker å synge!


I boken er det QR-koder som tar deg videre til eksklusive videoer med sang- og oppvarmingsøvelser, tips og triks – med og av Didrik selv.


Didrik Solli-Tangen har en bachelor i klassisk sang, han har vunnet norske MGP, har holdt mangfoldige konserter i Norge og Europa, gitt ut album og gjort en rekke TV-opptredener. I 2021 vant han Maskorama foran 1,2 millioner seere – til ellevill jubel blant store, små og alle hans 12 000 Instagram-følgere.

Les mer
Lær å synge som en proffDidriks metodeDidrik Solli-Tangen
399,–

Didrik Solli-Tangen

Didrik Solli-Tangen (f.1987) er en populær sanger og programleder. Hans første bok Lær å synge som en proff (2023) har stemmeøvelser og snedige sangtips for alle som liker å synge.

Didrik Solli-Tangen var ikke den fødte sanger. Han likte å underholde andre, men hadde aldri stått alene på en scene. Da han som 16-åring troppet opp på døren hos operasanger Anders Vangen var han klar i sin tale: Han skulle i hvert fall ikke synge opera. Musikal, derimot, kunne han relatere seg til, og da privatlæreren ga ham notene til Anthem fra musikalen Chess, var han solgt. Veien fra musikal til opera var ikke lang, og Didrik Solli-Tangen søkte seg videre til Barratt Due musikkinstitutt.

Under utdanningen i klassisk sang ved Barrat Due ble han kjent med fiolinist Alexander Rybak. Da Rybak skulle delta i den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2009, introduserte han Didrik for MGP-general Per Sundnes. Dette møtet resulterte i MGP-deltakelse og seier for den unge tenoren i 2010. Med vinnerlåten «My Heart Is Yours» fikk Didrik nasjonalt gjennombrudd.

Didrik Solli-Tangen har holdt tallrike konserter rundt om i Norge, Europa og USA. Han har opptrådt for kongefamilien, sunget duett med Solveig Kringlebotn og José Carreras, gitt ut album og tatt en bachelorgrad i klassisk sang. I 2012 vant han kjendisutgaven av – 71° nord foran Ole Edvard Antonsen. Vennskapet de to utviklet resulterte i et hundretalls julekonserter i perioden 2012–2017.

Solli-Tangen har gjort en rekke TV-opptredener, og ledet to sesonger av Skal vi danse sammen med Katrine Moholt (2014–2015). Han kom også på andreplass i sangprogrammet Stjernekamp i 2017. I 2021 vant Didrik Solli-Tangen Maskorama som Snømonsteret, foran 1,2 millioner seere. I 2023 deltok han i fjerde sesong av det populære realityprogrammet Kompani Lauritzen.

Les mer
Foto: Lina Hindrum