Boktips Live 2023
Sofie Hexeberg - Få tilbake energien, konsentrasjonen, hukommelsen og humøret!

Synes du det er vanskelig å holde konsentrasjonen oppe? Føler du at hodet er fylt av bomull? Gruer du deg til neste arbeidsdag, til eksamen eller til en sosial sammenkomst fordi du kjenner deg omtåket? Her kan du høre Sofie Hexeberg om boken Ut av hjernetåken som viser hvordan du blir deg selv igjen!

Ut av hjernetåken

Ut av hjernetåken

Få tilbake energien, konsentrasjonen, hukommelsen og humøretErik Hexeberg og Sofie Hexeberg

Synes du det er vanskelig å holde konsentrasjonen oppe? Føler du at hodet er fylt av bomull? Gruer du deg til neste arbeidsdag, til eksamen eller til en sosial sammenkomst fordi du kjenner deg omtåket? Ut av hjernetåken viser hvordan du blir deg selv igjen!


Hjernetåke kan forekomme ved en rekke ulike tilstander, for eksempel matproteinintoleranse, høyt sukkerinntak og insulinresistens, og som bivirkning av ulike sykdommer. I boka får du kunnskap om hva hjernetåke er, virksomme verktøy for å bli kvitt den, samt lærerike pasienthistorier, lettlagde kom i gang-oppskrifter og konkrete hverdagsråd. Du kan i tillegg følge din egen bedring i detalj fra uke til uke gjennom å fylle ut enkle skjemaer.


Sofie og Erik Hexeberg er leger og kostholdsspesialister med lang erfaring i å bruke mat som medisin. Mange av pasientene deres får tilbake både energien, hukommelsen og konsentrasjonen ved å unngå matvarer de ikke tåler.


Fortvil ikke, du som føler deg tåkete i hodet: Med denne bokas gode og velprøvde verktøy vil du bli mye bedre eller helt bra!

Les mer
Ut av hjernetåkenFå tilbake energien, konsentrasjonen, hukommelsen og humøretErik Hexeberg og Sofie Hexeberg
399,–

Sofie Hexeberg

Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse, er kurs- og foredragsholder og driver Dr. Hexebergs klinikk i Tønsberg og Bærum sammen med sin mann Erik Hexeberg, med mat som medisin som spesialfelt. Hexeberg har tatt doktorgrad på effekter av fett, fiber og kolesterol i maten, og har arbeidet ved ulike indremedisinske avdelinger og som seniorrådgiver og overlege ved Statens legemiddelverk. Hun har utgitt en rekke bøker om lavkarbomat og helse, som har solgt i over 155 000 eksemplarer.

Sofie og Erik Hexeberg har sammen skrevet bøkene Ut av hjernetåken, Nytt blikk på kolesterol og Nytt blikk på autoimmun sykdom.

Les mer
Foto: Caroline Roka