Drømmen om et annet liv


Dyp medmenneskelighet, inderlig kjærlighet, overtro og ondskap
 

«En gripende historie som man bare MÅ lese videre. Terningkast 6!»
– Liv S. Høgmoen, serieleser

/sek-asset/products/9788202779009.jpg/sek-asset/products/9788202779023.jpg/sek-asset/products/9788202779030.jpg/sek-asset/products/9788202779047.jpg

Om serien

En forunderlig og fengslende historie om mennesker som kommer fra vidt forskjellige kår, og de sterke følelsene som binder dem sammen. Drømmen om et annet liv er en fortelling om dyp kjærlighet - med flere uventede overraskelser og et lite mysterium ... 


Elin, forfatteren av serien, kan love både drama, lengsel, kjærlighet, forbudte følelser, svik og sterke familiebånd i Drømmen om et annet liv. Og om det blir noen tårer underveis, er det også anledning til å trekke på smilebåndet! 
 

«Terningkast 6! Gripende, hjerteskjærende og helt umulig å legge fra seg. Viser livet slik det var, helt usminket. En skikkelig sidevender!»
– Janita Nordli, bokelsker 


«Vakker, varm og sart fortelling. Terningkast 5.»
– Kjersti Weum Bekkestad, serienyter


Bli abonnent og få bøkene rett hjem i postkassen!
Få første bok i serien gratis og uforpliktende.
 

Dersom du synes noe av handlingen i Drømmen om et annet liv høres litt kjent ut, kan det godt stemme! Elins nye serie er nemlig basert på Storgården Jellerød, som utkom i 2007 og ble på ni bøker. Du kan imidlertid ikke starte rett på bok 10 i Drømmen om et annet liv dersom du har lest Storgården Jellerød tidligere, da vil historien slett ikke henge sammen. Elin har nemlig skrevet helt om på hele serien! Det er flettet inn nye kapitler, vinklinger og episoder, og det som før var en fengslende serie på 9 bøker, har nå blitt en ENDA MER fengslende serie på 18 bøker!


OM SERIEN: 

Engholt, 1870: Jenny har født datteren Thea utenfor ekteskap. Etter hvert går ryktene om at det hviler en forbannelse over husmannsplassen hvor de bor, og folk flykter unna.

Fra den fattigslige stuen kan de se opp til praktgården i bygda. Storbonden er vennligheten selv og prøver å hjelpe dem, men sladderen går. Hvem er egentlig Theas far?

Det finnes imidlertid en mann som har noe å skjule. Men den som vet svaret, tør ikke annet enn å tie.


Bryllupsforberedelsene var i full gang.

– Tenk at vi snart blir mann og kone, utbrøt Edel.

Hans‑Kristian kjente hvordan hjertet sank i ham. – Men tenk om jeg slett ikke er den du tror?

– Det er du, smilte hun. – Er det noen jeg stoler på, er det deg.

Hvordan skulle han få fortalt henne sannheten? Ikke bare trodde hun at han var uskyldsren, han var antageligvis far også. Til en liten jente på fire år nede i Smaalenene.