Vestavind

/sek-asset/products/9788202779191.jpg/sek-asset/products/9788202779214.jpg/sek-asset/products/9788202820305.jpg/sek-asset/products/9788202820312.jpg

Om serien

«Denne velskrevne boka har alt! Personer, miljø og handling fenger – og den avsluttes med en real cliffhanger (…) til og med etter flere dager tenkte jeg på disse personene.»
– MARGIT SANDEMO om bok 1 i serien

​Kan en amulett vise hvem som er hennes utkårede? Vestavind er basert på den utrolige historien om skottejenta som rodde ut for å melke kyrne, men endte opp på den vestnorske kyst.


Bestill første bok gratis.
Bli abonnent på Vestavind.


«Spennende og overraskende historie!»
– Ann Kristin Livrud, serienyter 

«Fantastisk lesning. To seksere på terningen fra meg!»
– Lise Soleng, bokelsker

«Jeg ble fascinert fra første kapittel. Handlingen og historien bergtok meg. Terningkast 6!»
– Bente Soltveit, serieleser


OM SERIEN:
Orknøyene, 1612: Det er noe spesielt med Maria av Rendall, det har hun fornemmet siden hun var liten. Hun vokser opp som bondejente under beskjedne kår, men i årene hennes renner adelig blod. For å finne sitt hjertes utkårede tyr Maria til morens gamle amulett. Sagnet sier at den som vil bære den, er skjebnens utvalgte. Da mannen med de intense blå øynene velger å legge den rundt halsen sin og lover å bære den for alltid, forstår hun at hun har funnet den rette. Men etter 17 års stillhet blander Marias egentlige far, den forhatte jarlen av Orknøyene, seg plutselig inn i Marias planer. Han har all makt og er vant til å få det som han vil …


INFO TIL NYE LESERE:
Vestavind er tidligere utgitt med navnet Spinnesteinens løfte. Serien ble på åtte bøker, og i den åttende boken fikk leserne vite hvordan historien til Maria endte. Torill har lenge hatt et ønske om å fortelle hva som skjedde med de andre personene i serien, og det, pluss litt mer, får du svaret på i den niende, nyskrevne boken.