Biggles i Afrika

Biggles 3

William Earl Johns, 2024, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Håkon Bjerre (Oversetter)
349,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Et fly forsvant på vei til Sør-Afrika for et år siden. Ikke alle er interessert i at det skal bli funnet. Biggles og vennene hans tar saken.

Den unge piloten Harry Marston forsvant for et år siden under en flytur fra England til Sør-Afrika. Faren til den savnede piloten, en berømt motorsykkelfabrikant, oppsøker Biggles og ber om hjelp til å finne sønnen. Sannsynligvis befinner flyet til Harry seg et eller annet sted i Afrika, og faren er villig til å ofre alt han eier og har for å få visshet i hva som har hendt med sønnen. Biggles og vennene hans påtar seg oppdraget. Ikke før har de gjort det, før det blir klart at noen der ute gjør alt som står i deres makt for å unngå at flyet skal bli funnet. Det betyr naturligvis ikke av Biggles og vennene hans gir opp. Tvert imot. De reiser til Sør-Afrika. Der må de passe seg for fiender av mange slag - både ville dyr, slanger og ikke minst en uutholdelig varme.