Hopp til hovedinnhold

Bursdagen

Natalie Ward 1

Carol Wyer, 2020, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Unni Rom Stueland (Oversetter)
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Andre formater

  • Ebok179,–Bokmål, 2019

Omtale

Fem år gamle Ava er i bursdag, men hun kommer aldri hjem igjen. Da en liten jente forsvinner fra et bursdagsselskap som holdes på et hagesenter, er politiet forvirret over mangelen på spor i saken. To år senere blir liket av henne funnet, men ikke lenge etter forsvinner en annen liten jente. Hun hadde også vært i bursdagsselskapet to år tidligere. Politietterforsker Natalie Ward mener det er sannsynlig at Ava og Audrey ble drept av noen de kjente, og hun finner raskt ut at det er flere hull i alibiet til Avas mor. Da hun graver dypere i saken, blir hun overbevist om at faren heller ikke forteller hele sannheten. Så blir en tredje jente borte! Klarer Natalie å stanse morderen før enda flere uskyldige liv blir tatt?

«Utrolig bra! Jeg ble umiddelbart fenget, og hadde lest hele boken da klokken var 3 på morgenen.» Goodreads 5 stjerner. Perfekt for alle som liker Karin Slaughter

Flere bøker av Carol Wyer

Farlig lek

Farlig lek

Natalie Ward

Carol Wyer

Nedlastbar lydbok
299,–
Siste vuggesang

Siste vuggesang

Natalie Ward

Carol Wyer

Nedlastbar lydbok
299,–
Liten jente forsvunnet

Liten jente forsvunnet

Carol Wyer

Nedlastbar lydbok
299,–