Bursdagen

Carol Wyer, 2019, Ebok, Bokmål, EPUB
Unni Rom Stueland (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Fem år gamle Ava er i bursdag, men hun kommer aldri hjem igjen.

Da en liten jente forsvinner fra et bursdagsselskap som holdes på et hagesenter, er politiet forvirret over mangelen på spor i saken. To år senere blir liket av henne funnet, men ikke lenge etter forsvinner en annen liten jente. Hun hadde også vært i bursdagsselskapet to år tidligere.

Politietterforsker Natalie Ward mener det er sannsynlig at Ava og Audrey ble drept av noen de kjente, og hun finner raskt ut at det er flere hull i alibiet til Avas mor. Da hun graver dypere i saken, blir hun overbevist om at faren heller ikke forteller hele sannheten.

Så blir en tredje jente borte! Klarer Natalie å stanse morderen før enda flere uskyldige liv blir tatt?

«Superspennende ny krimserie … Full av overraskende vendinger. En virkelig thriller … Skremmende.» Robinlovesreading

«Carol Wyer har skapt en herlig, dynamisk helt i politietterforsker Natalie Ward. Intens, skremmende …. Umulig å ikke lese videre. Må leses!» Amazon, leser «Utrolig bra! Jeg ble umiddelbart fenget, og hadde lest hele boken da klokken var 3 på morgenen.» Goodreads 5 stars <bruk visuelle stjerner>

Perfekt for alle som liker Karin Slaughter!