I spill og kjærlighet

Østenfor sol 1

Synnøve Eriksen, 2012, Ebok, Bokmål, EPUB
0,–
Veil. pris49,–Du sparer49,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Siden gården ble ryddet av slektens fredløse forfedre, har Østenfor sol ligget som et eventyrslott i Akers dype skoger.

En sommeraften i 1784 er Christianias sosietet samlet til ball. Blant gjestene er de to mektigste skogbøndene i Aker, som møtes til dyst ved kortbordet. Det spilles høyt, for høyt, og ender fatalt for den ene, storbonden Jacob Vindfall.
Unge Simone, forloveden til vinnerens sønn, er vitne til det hele – og blir kald om hjertet. Hva slags familie er hun på vei til å gifte seg inn i? Og hvem er egentlig familien Vindfall –engler eller demoner?

Laura Vindfall frøs på ryggen. ”Det kan ikke være mulig! Har han spilt bort skogen vår? På én eneste kveld?” Hun stirret vantro på broren.
”Det har pågått over lang tid. Han har opparbeidet seg spillegjeld, først pantsatt skogen, og så blitt tvunget til å selge den.”
”Han må være fryktelig lei seg,” hvisket Laura. ”Stakkars far.”

Synnøve Eriksen er bosatt i Oslo, nær Østmarka. Hun har hovedfag i litteraturvitenskap, og debuterte som forfatter med den populære samtidsserien Bergfoss i 2002. Østenfor sol er hennes fjerde romanserie.