Kanskje i et annet liv

Booktok 7

Taylor Jenkins Reid, 2023, Heftet, Bokmål
Heidi Bloin Johannessen (Oversetter)
199,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

FRA TAYLOR JENKINS REID, forfatteren av bestselgerne Daisy Jones & The Six og Evelyn Hugos syv ektemenn
Kanskje i et annet liv ble kåret til sommerens beste bok av Glamour, USA Today, Cosmopolitan, Goodreads m.fl.

HVA HVIS ALT SOM ER MULIG, FAKTISK SKJER?

Hannah er 29 år og har fremdeles ingen anelse om hva hun vil gjøre med livet sitt. Etter at hun var ferdig med å studere, har hun bodd i seks forskjellige byer og hatt utallige jobber. Nå har hun nettopp flyttet tilbake til hjembyen Los Angeles og deler leilighet med barndomvenninnen Gabby.
En kveld de er ute og spiser, møter hun igjen sin første kjæreste, Ethan. Utpå kvelden spør Gabby Hannah om de skal dra hjemover. Like etter spør Ethan om hun vil bli med ham hjem. Hannah nøler. Hva skjer hvis hun drar hjem med Gabby? Og hva vil skje hvis hun velger å bli med Ethan?
Valget viser seg å ha store konsekvenser for resten av Hannahs liv. For i hvilken grad kan vi styre skjebnen? Og finnes det mer enn én stor kjærlighet?

"Elsker denne fortellingen og karakterene!" The Perpetual Pageturner "Jeg klarte ikke å legge fra meg boken." Renee Carlino, forfatter

"Underholdende og uforutsigbar. Reid viser at det finnes muligheter for lykke i alles liv." Kirkus Reviews (starred reviews)

"En hjertevarm, morsom og strålende reise (...). Jeg klarte ikke å legge fra meg denne boken!" RENEE CARLINO

"Super bok! Gleder meg til å lese flere bøker av denne forfatteren. Jeg har funnet en ny favorittbok og en ny favorittforfatter! Yay!" Nerdy Talks, Book blog