Rødt, hvitt & kongeblått

Booktok 9

Casey McQuiston, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Heidi Bloin Johannessen (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Boken som har tatt verden med storm! Kåret til ÅRETS BESTE ROMANCE og ÅRETS BESTE DEBUT i Goodreads Choice Awards.

Hva skjer når sønnen til den amerikanske presidenten forelsker seg i prinsen av Wales?

Alex er flott, sjarmerende og intelligent, og han er gull verdt for moren i hennes kamp for å bli gjenvalgt som USAs president. Det er bare ett problem: Alex har havnet i konflikt med prinsen av Wales, og da de to unge mennene kommer i håndgemeng oppstår det en diplomatisk krise mellom USA og Storbritannia. Kamphanene blir derfor nødt til å late som om de er bestevenner. Litt etter litt oppstår det varme følelser mellom dem, som truer med å utvikle seg til en internasjonal skandale og kan bli en tikkende bombe i presidentvalgkampen.

En morsom og høyaktuell feelgood-kjærlighetshistorie om å finne motet og styrken til å våge å stå for den man er.
For lesere av Colleen Hoover, Elle Kennedy og Sophie Kinsella.

En umiddelbar New York Times og USA Today bestselger. Kåret til en av årets beste bøker 2019 av Amazon, Book Page, Entertainment Weekly, Goodreads, Harper's Bazaar, Kirkus, Library Journal, Oprah Magazine, Popsugar, Publishers Weekly, She REads, Shelf Awareness, US Weekly, Vanity Fair og Vogue.

Filmaktuell på Amazon Prime!

"En enestående debut."
The New York Times Book Review

"Man foresker seg i disse unge mennene mens de forelsker seg i hverandre. (...) Den er veldig het og den er veldig, veldig morsom."
Simona Ahrnstedt, TV4 Nyhetsmorgon

"Jeg tok denne med meg overalt og stjal hvert sekund jeg hadde til å lese! Oppslukende, hysterisk morsom, øm, sexy – denne boken hadde alt jeg ønsker meg. Jeg er misunnelig på alle leserne der ute som kan se frem til å lese Rødt, hvitt & kongeblått for første gang!" Christina Lauren, forfatter

"Rødt, hvitt & kongeblått er fryktelig morsom. Den er romantisk, sexy, vittig og spennende. Jeg elsket hvert sekund." Taylor Jenkins Reid, forfatter