Kjekkasens luksuskafé

Serien om Mma Ramotswe 15

Alexander McCall Smith, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB
Astrid Eggesvik (Oversetter)
399,–
Forventes i salg
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Omtale

Damenes detektivbyrå nr. 1 hjelper ofte folk med å finne ting de har mistet, men de har aldri måttet hjelpe noen med å finne seg selv. Før nå. To godhjertede søsken har tatt seg av en kvinne uten hukommelse, bare kjent som «Mrs».

Mma Makutsis familiesituasjon og jobb som detektiv hindrer henne ikke i å starte forretning på egen hånd. Hun åpner «Kjekkasens luksuskafé» for Gaborones mest fasjonable middagsgjester. Ikke engang «Frk 97 %» er forberedt på å takle temperamentsfulle kokker, fulle kelnere og alle utfordringene som følger med å drive egen forretning. Det er noe J.L.B Matekoni har erfaring med, og nå må han treffe tøffe valg som vil få store følger for både bilverkstedet hans og for detektivdamene i nabohuset.

«En sann fryd… Mma Ramotswe finner rådsnare og lykkelige løsninger på problemer som kan ta motet fra enhver. Å følge henne gjennom opplevelsene holder leseren engasjert og sulten på mer.»

NEW YOR JOURNAL OF BOOKS