Kunsten å oppdra en elefant

Serien om Mma Ramotswe 21

Alexander McCall Smith, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB
Ann-Magritt Sævold (Oversetter)
399,–
Forventes i salg
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Omtale

Temperaturen stiger i Gaborone, og Mma Ramotswe lurer på om det er årsaken til at virksomheten i detektivbyrået går tregt. Med færre saker å håndtere har Mma Ramotswe tid til å tenke på de nye naboene sine, et par som har et ganske ustabilt forhold. Men så kommer en fjern kusine av Mma Ramotswe med en bønn om hjelp, og byrået bestemmer seg for å stille opp med selvtillit og åpne hjerter. En familiesak må da være en enkel oppgave, eller?

I mellomtiden skjer det noe rart med Mma Ramotswes varebil, som tar Charlie og J.L.B. Matekoni ut på en hårreisende nattekspedisjon. Mma Ramotswe blir minnet om behovet for å se en sak fra alle sider, og deretter finne en løsning – helst over en deilig kopp te og en skive av hennes venninne Mma Potokwanes fruktkake.

Forflytter meg til min egen tid i Botswana. Så levende tegnet er steder og mennesker. Jeg elsker denne milde høfligheten – som balsam for vår trøblete tid.

SUNDAY POST

Når du er sammen med dem du er glad i, kan de aller minste ting bli så viktige, så morsomme, fordi kjærligheten forandrer verden, forandrer alt.

ALEXANDER MCCALL SMITH