Siste vuggesang

Carol Wyer, 2020, Ebok, Bokmål, EPUB
Anita Garmannslund (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

«Oppslukende lesning fra start til slutt … en thriller som fikk meg til å holde pusten.» Bonnie’s Book Talk, 5 stjerner

Da liket av Charlotte Brannon blir funnet på soverommet av ektemannen Adam, er politietterforsker Natalie Ward den første på stedet. Drapsmannen har etterlatt en uhyggelig hilsen: ‘hvorfor’ skrevet i blod på veggen. Natalie finner snart ut at Adam har en mørk fortid, og hun er overbevist om at barnevakten har hemmeligheter som ikke tåler dagens lys. Så blir en annen mor drept – med sin lille sønn som vitne – og ordet ‘hvorfor’ står skrevet på veggen ved siden av liket.

Det viser seg at de hovedmistenkte har alibi for drapstidspunktene, og med egne ekteskapsproblemer å hanskes med, strever Natalie med å holde fokus og løse sin hittil vanskeligste drapssak. Og da en ung kvinne og barnet hennes forsvinner, blir en av Natalies nære kolleger satt i alvorlig fare. Kan Natalie stanse denne avsindige seriemorderen og redde en av sine egne før flere familier blir ødelagt for alltid?

Gripende, tempofyllt og negbitende spenning – får det til å gå kaldt nedover ryggen på deg. Perfekt for fans av Angela Marsons, Rachel Abbott og Karin Slaughter. «Wow … hekter deg fra start … en fantastisk velskrevet thriller …» ILoveReadinguk, 5 stjerner