Farlig lek

Carol Wyer, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Heidi Bern (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Savannah er en god datter, men hva skjuler hun?

Daa 13 år gamle Savannah ikke kommer hjem etter skolen som hun pleier, slår moren umiddelbart alarm. Politietterforsker Natalie Ward, som har en datter på samme alder, leder etterforskingen. Snart blir den unge jenta funnet død i et skogområdet i nærheten. Sporene leder i retning av en lokal einstøing, men så forsvinner en jente til. Under etterforskningen oppdager Natalie en uhyggelig video på jentenes mobiltelefoner – en video der de blir utfordret til å forsvinne sporløst i 48 timer. Natalie gjør alt hun kan for å finne videoens avsender, men lykkes ikke. Fullstendig besatt av å løse saken, oppdager Natalie til sin forferdelse at hennes egen datter også forsvinner sporløst. Hun vet at Leigh er i livsfare og klokken tikker. Klarer Natalie å fange drapsmannen før hennes lille jente blir det neste offeret?

Utfordringen er tredje bok i Carol Wyers gripende serie med politietterforsker Natalie Ward. Over 80 000 bøker er solgt av de to første titlene i serien: Bursdagen og Siste vuggesang.