Snøfonnens hemmelighet

D-gjengen 4

Pia Hagmar, 2021, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Unni Rom Stueland (Oversetter)
129,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

I denne serien møter vi de tre brødrene Henrik, Aron og Leo og deres nye venninne Myggen. De opplever stadig merkelige ting, og hovedinteressen deres er å løse mysterier i området der de bor. Det kan være både skummelt og litt farlig, men D-GJENGEN er bedre detektiver enn de fleste! Og heldigvis har de også med seg hunden Rambo.

- Vent på meg! roper Leo, men Rambo har allerede forsvunnet inn i skogen. Leo strever videre og følger sporene til Rambo i snøen. Et stykke unna holder Rambo på å grave i en diger snøfonn. Snøen regner rundt labbene på ham, og han bryr seg ikke det minste om at Leop roper. - Kom, Rambo! roper Leop. Men hunden reagerer ikke. Rambo har sluttet å grave nå og står på stive bein og knurrrer. Pelsen på ryggen stritter rett til værs. Hele den lurvette hundkroppen dirrer av opphisselse. - Hva er det? spør Leo. - Har du funnet noe? Han føler seg plutselig urolig og ser seg nervøst omkring. Det er noe truende i lufa som han ikke forstår ...