Sommer og kjærlighet - 6 romantiske fortellinger

Romantiske fortellinger 9

Heather B. Moore, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Lars-Toralf Storstrand (Oversetter)
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

I den søte fortellingen FOR GODT TIL Å VÆRE SANT bruker Gwen jobben som bryllupsfotograf til å komme over et knust hjerte. Når Jack ber henne ut, er hun i tvil om hun orker å date igjen.

FISKETUR er en sjarmerende historie hvor Claire prøver å overtale faren sin til å slutte i jobben og flytte hjem til henne. Men det er før hun møter farens businesspartner!

I novellen MØTE PÅ PIREN er den unge enken Alexandria på vei til Stillehavet for å spre asken etter sin avdøde ektemann. Reisen blir mer innholdsrik enn hun kunne forestille seg.

Vi møter den populære forfatteren Anne Marie i novellen HELTEKVADET. På et talkshow møter hun plutselig sin første kjæreste – mannen som har inspirert henne til all romantikken hun skriver om …

I novellen BLI HOS MEG flytter Jolie til Los Angeles for å ta en sommerjobb som barnepike. Hun blir hentet av familiens sjåfør, og Jolie lurer på om alle mennene i L.A. er like kjekke som ham.

Til slutt, i den herlige kortromanen ET STED JEG KAN KALLE HJEMME, blir vi kjent med eiendomsmegleren Ada. Hun får i oppdrag å finne en bolig til Craig og hans lille sønn. Men Craig er ikke fornøyd før det også flytter inn en kvinne …