Søte, røde sommerdrømmer

Cilla Storm 1

Christoffer Holst, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Halvor Martins (Oversetter)
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Cilla Storm er dumpet av kjæresten. Hun trodde alt var bra, men plutselig sa han at han ikke elsket henne lenger. Samtidig går karrieren hennes i dass. Hun skulle drevet kritisk journalistikk og løst intrikate mordmysterier, men i stedet fyller hun sladrespaltene med uinteressant svada. Ikke tjener hun noe særlig heller, og med bare én inntekt og de få oppsparte kronene på konto, har hun ikke råd til småbruket hun har drømt om. Men Cilla gir ikke opp, og når hun kommer over et bitte lite skur i en kolonihage, slår hun til. Stedet befinner seg i den svenske skjærgården – med sol, sjø og midtsommeridyll. Men så blir en ung kvinne funnet død – og Cilla er den siste som så henne i live. Helt uunngåelig oppstår det gnisninger når den kjekke, men akk så arrogante, politimannen Adam dukker opp. For han insisterer på å få vite alt om Cilla og hennes gjøremål, men setter svært lite pris på innblanding i etterforskningen …

Søte, røde sommerdrømmer er en medrivende leseopplevelse om å finne kjærlighet der du minst venter det – med et spennende mordmysterium i Stockholms skjærgård. Boken ble nominert til danske lydbokprisen Mofibo Awards i 2021.