Søte, røde sommerdrømmer

Feelgood 9

Christoffer Holst, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Halvor Martins (Oversetter)
200,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Søte, røde sommerdrømmer er en perle av en feelgood-krim fra Sveriges nye forfatterstjerne Christoffer Holst.

«Hvilken pageturner!» EVAS BOKHYLLA

«… en uimotståelig blanding av romantikk og spenning.»
JOHANNAS DECKARHÖRNA

Cilla Storm er dumpet av kjæresten. Hun trodde alt var bra, men plutselig sa han at han ikke elsket henne lenger. Samtidig går karrieren hennes i dass. Hun skulle drevet kritisk journalistikk og løst intrikate mordmysterier, men i stedet fyller hun sladrespaltene med uinteressant svada. Ikke tjener hun noe særlig heller, og med bare én inntekt og de få oppsparte kronene på konto, har hun ikke råd til småbruket hun har drømt om. Men Cilla gir ikke opp, og når hun kommer over et bitte lite skur i en kolonihage, slår hun til. Stedet befinner seg i den svenske skjærgården – med sol, sjø og midtsommeridyll. Men så blir en ung kvinne funnet død – og Cilla er den siste som så henne i live. Helt uunngåelig oppstår det gnisninger når den kjekke, men akk så arrogante, politimannen Adam dukker opp. For han insisterer på å få vite alt om Cilla og hennes gjøremål, men setter svært lite pris på innblanding i etterforskningen …

Søte, røde sommerdrømmer er en medrivende leseopplevelse om å finne kjærlighet der du minst venter det – med et spennende mordmysterium i Stockholms skjærgård. Boken ble nominert til danske lydbokprisen Mofibo Awards i 2021.

«Helt forelsket i denne! Min favorittforfatter gjør det igjen – i en ny sjanger. Det er humor, kjærlighet og spenning i en herlig kombinasjon.»
BOKTOKIG

«Perfekt sommerlesning!»
BOKSLOTT

«Helt klart en av de beste bøkene jeg har lest i år … feelgood-krim som jeg anbefaler på det sterkeste.»
MILLAHS_BOOKPAGE

«Dette var en ordentlig sommerperle … En morsom, herlig og spennende feelgood-krim.»
ANGELICAS BOKHYLLA

«Har bare tre ord for denne boken, og det er at JEG ELSKER DEN!»
JESSICA IN BOOKLAND

«Den inneholder alt man trenger … kjærlighet, sorg, spenning og vennskap.»
BOKMOSTER

«Underholdende fra begynnelse til slutt, med fine personskildringer og et herlig miljø! Jeg vil lese flere Cilla Storm-krimbøker nå!»
ROMANCE EVER AFTER

«Søte, røde sommerdrømmer er den beste medisin mot tretthet, dårlig humør og lite leselyst … For en humørspreder av en bok … Men den er så mye mer enn bare humor. Christoffer Holsts språk og beskrivelser er vidunderlige.»
BOKTOKIG EVA BOSTRÖM

«Feelgood-krim beskriver denne boken veldig godt – en dæsj spenning, litt kjærlighet, masse vennskap og litt mat, vin og mord til.»
RAMBLINGOUTLOUD

«… en herlig sommerbok …»
NILMAS BOKHYLLA

«Dette er en helt herlig feelgood-krim!»
FEELGOOD_HEMBAKAT

«En så nydelig feelgood-krim! Jeg elsket Christoffers herlige humor og lo høyt flere ganger. Så vakre miljøskildringer og høy kosefaktor til tross for mord.»
MINBOKVRA