Valhall-profetien

Crux 7

Andy McDermott, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Kurt Hanssen (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

MYSTISKE RUNESTEINER, EN GAMMEL VIKINGMYTE. OG EN PROFETI OM LIV ELLER DØD

På et museum i Stockholm stjeler tyver en enorm norrøn runestein – og dreper en sikkerhetsvakt. Da Nina Wilde, leder for International Heritage Agency (IHA) og ektemannen, eks-leiesoldat Eddie Chase, kommer for å undersøke, blir de fortalt en skremmende historie om at steinen kan være en av to nøkler til å finne det mytologiske stedet Valhall, hvor vikingene spådde at verdens siste kamp ville begynne. Den andre steinen ligger på bunnen av en norsk innsjø.

Snart opptar Nina og Eddie jakten på de mystiske steinene, og de oppdager fort at det er andre enn dem som jakter det samme. Jakten – som viser seg å bli ekstremt farlig – er i gang, og tiden er i ferd med å renne ut. For på et sted i en avsidesliggende villmark er to krefter i ferd med å inntreffe: en som kan redde verden … og en som kan ødelegge den.

Gled deg til et helt nytt møte med Nina Wilde og Eddie Chase fra Jakten på Atlantis, Herkules’ grav, Genesis-pakten, Excaliburs hemmelighet. Valhall-profetien er bok 9 i serien med Nina Wild og Eddie Chase på eventyr. Alle McDermotts thrillere kan leses uavhengig av hverandre.