Føler du stress og uro?

Verktøyene som hjelper deg med å finne ro

Selv om livet byr på både stress og uro, er det mulig å finne indre ro som varer, sier Audun Myskja forfatter av boken Kunsten å finne ro. foto: Gettyimages

I Audun Myskjas bok Kunsten å finne ro, får du praktiske verktøy til å møte hver eneste dag med sinnsro, trygghet og tillit.

Hvorfor føler mange av oss stress og uro? Hvorfor lar vi oss så lett forstyrre og avspore? Og hvordan henter vi oss inn igjen når det har blitt for mye for oss? Selv om livet byr på både opp- og nedturer, er det mulig å finne indre ro som varer, sier Audun Myskja.

Audun Myskja har gjennom legepraksis, kurs og retreater hjulpet tusenvis av mennesker til å finne roen både i øyeblikket og i livet. I Kunsten å finne ro deler han erfaringene sine. Han inviterer til refleksjon rundt hva ro betyr for oss, og tilbyr pusteøvelser og andre teknikker når vi er rammet av ulike former for stress, følelsesmessige utfordringer og vanskelige livshendelser.

 

Kunsten å finne ro

Kunsten å finne ro

Hvordan håndtere stress og møte livet med sinnsro, trygghet og tillitAudun Myskja

I denne varme og inspirerende boka får du råd, innspill og praktiske verktøy til å møte hver eneste dag med sinnsro, trygghet og tillit.


Audun Myskja har gjennom legepraksis, kurs og retreater hjulpet tusenvis av mennesker til å finne roen på jobb og privat, i øyeblikket og i livet. I Kunsten å finne ro deler han erfaringene sine. Han inviterer til refleksjon rundt hva ro betyr for oss, og tilbyr pusteøvelser og andre teknikker når vi er rammet av ulike former for stress, følelsesmessige utfordringer og vanskelige livshendelser.


«Vi mennesker kan velge ro, mer enn vi aner. Verktøyene i boka vil hjelpe deg med å skape mest mulig av den gode roen, og få vevd den sammen med handlekraft i hverdagen. Selv om livet vil gi deg både opp- og nedturer, kan du klare å finne en indre balanse som varer.»Ved å bruke verktøyene i boka kan du


  • få det roligere hjemme, på jobb og i relasjonene dine
  • forebygge stress og utbrenthet
  • redusere uro og angst
  • bevare roen i vanskelige situasjoner
  • få mer energi og livslyst
  • håndtere konflikter bedre
  • leve mer i tråd med verdiene dine
Les mer
Kunsten å finne roHvordan håndtere stress og møte livet med sinnsro, trygghet og tillitAudun Myskja
249,–

Flere aktuelle bøker

Vis alle