Gjenklang i marg og ben – del 2

Outlander 13

Diana Gabaldon, 2023, Heftet, Bokmål
Christina Foss (Oversetter)
249,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Gjenklang i marg og ben – del 2 er bok 13 i Diana Gabaldons storslåtte Outlander-serie.

OUTLANDER-BØKENE ER NOE HELT FOR SEG SELV. ELSKET AV LESERE OVER HELE VERDEN. ROST AV KRITIKERE. SOLGT MER ENN 50 MILLIONER BØKER. RETT INN PÅ NEW YORK TIMES' BESTSELGERLISTE MED HVER BOK I SERIEN.

«… en frodig, herlig roman.»
Historical Novel Society

Jamie Fraser kommer endelig tilbake til Skottland og sitt elskede barndomshjem Lallybroch, men lykken blir kortvarig. Hans gode barndomsvenn og svoger, Ian, ligger for døden – og ikke engang Jamies kone Claire kan redde ham. Noen ganger er selv ikke moderne legekunnskap nok, og Claire må gi tapt når det gjelder som mest.

Omstendighetene fører til at Jamie og Claires veier skilles, og nok en gang er skjebnen lunefull. Idet Claire får de verst tenkelige nyheter, tar hun et skjebnesvangert valg.

Samtidig har deres datter, Brianna, reist tilbake til fremtiden med mann og barn. Hennes lille datter, Amanda, kunne bare overleve med en avansert hjerteoperasjon, og den lille familien prøver å finne seg til rette i 1980-tallets Skottland. Man skulle tro det var trygt, men snart får familiens tidsreise uante konsekvenser, og fremtiden er med ett enda farligere enn fortiden.

«Den siste delen av Gjenklang i marg og ben var så god at jeg ble helt oppslukt. Jeg leste til langt på natt, for jeg klarte ikke å legge boken fra meg …»
Confessions of a Book Addict

«…de siste hundre sidene var så utrolig spennende at jeg ikke klarte å stoppe å lese.»
Laura's Reviews