Rekordskolen 4: Sommerleiren

Rekordskolen 4

Katarina Ekstedt og Anna Winberg, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Mari Vigdis Wulfsberg (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Sommerleir og forviklinger på Rekordskolen!

Rekordskolen - Sommerleiren er den fjerde boka i denne herlige, lettleste serien! Bøkene passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.

Det er endelig tid for sommerleir på Rekordskolen. På leiren padler de i kano, rir på esler og konkurrerer. Om kvelden griller de rekord-marshmallows og forteller spøkelseshistorier rundt leirbålet. Men hva er det som rører seg i vannet, og hvem er det som hvisker langs teltene om natten? Og hva kommer til å skje til høsten – må Silje gå på den fryktede Toppskolen?

Rekordskolen er en serie om rekorder, vennskap og eventyr, prydet med manga-inspirerte illustrasjoner. De korte kapitlene og de tydelige cliff-hangerne i disse bøkene sørger for at leseren hele tiden vil ønske å lese videre, og passer dermed godt til de som har begynt å lese selv, men som likevel ikke ønsker seg for lange bøker eller for mye tekst.

Ikke gå glipp av de første bøkene i serien, Veien dit, Klokka tikker og Konkurransen.
Med disse bøkene er alt lagt til rette for en spennende lesestund for de som har begynt å lese selv!