Svigermoren

Gossip 9

Sally Hepworth, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Monika og Halvor Martins (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

I denne familien har alle noe å skjule

Den første gangen Lucy møtte svigermoren sin, skjønte hun fort at hun ikke var den perfekte svigerdatteren. Selv om Diana var aldri så høflig, vennlig og sjenerøs, holdt hun Lucy på armlengdes avstand, enda så hardt hun prøvde å bli likt. Og som en samfunnets støttespiller, talerør for kvinnelige flyktninger og lykkelig gift i flere tiår, var det ingen som hadde et vondt ord å si om Diana.
Bortsett fra Lucy.

Det var fem år siden.
Nå er Diana død, og hun har etterlatt seg et selvmordsbrev der det står at hun ikke ønsker å leve lenger på grunn av kreften som herjer i kroppen hennes. Men obduksjonen viser at hun ikke hadde kreft. I stedet finner man spor etter gift og bevis på kvelning. Men hvem i all verden ønsket at Diana skulle dø? Og hvorfor ble både barn og svigerbarn strøket fra testamentet rett før? Og hvilken betydning har det at Lucy ikke akkurat er lei seg for at hun er borte?

«En frydefullt underholdende roman om en kvinne med et så kompliserte forhold til svigermoren at det ender med et dødsfall. Perfekt for alle som liker Big Little Lies
Good Morning America

«Man må bare elske Sally Hepworths romanfigurer.»
Liane Moriarty, forfatter av Big Little Lies

«Deilig underholdning, fylt med vidd og spenning, men også med skarpe betraktninger om familiedynamikk og kjærlighet.»
People Magazine