Verre enn sitt rykte

Gossip 2

Kristyn Kusek Lewis, 2020, Ebok, Bokmål, EPUB
Stine Langtangen (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Greyhill, Virginia, stedet for gamle penger, gamle praktvillaer og gammeldagse ideer om hvem som hører til, har akkurat fått noen nye innbyggere.

Bess Warner vet ikke riktig hva hun skal forvente av sitt nye nabolag i ektemannen Coles hjemby. Visst må hun forholde seg til svigermoren, som bor rett over gaten, og det blir mye å sette seg inn i når de skal overta driften av svigerfamiliens pensjonat, men Bess måtte bare komme seg vekk fra Washington D.C. Etter en skandaleomsust avskjed fra jobben i Det hvite hus vet hun knapt hvem hun selv er lenger.

I Greyhill finner hun raskt ut at sladderen forfølger henne. Så da hun får i oppdrag å skrive en artikkel for en riksdekkende avis, ser hun på det som en kjærkommen mulighet til å komme seg tilbake på topp – selv om det medfører at hun må intervjue byens mest beryktede menneske.

Gjennom samtalene med Susannah «Cricket» Lane får Bess vite mye om sitt nye nabolag, og det virvles opp mangt og mye om stedets beboere. Etter som hun oppdager hvor vanskelig det er å begynne på nytt i et lokalsamfunn hvor rykter og sladder florerer, bestemmer hun seg for at den beste måten å angripe det på, er å få vite mest mulig om folk – og komme til bunns i deres hemmeligheter.

«Perfekt for fans av Big Little Lies.»
Kirkus Reviews

En av «7 desemberbøker du vil flerre gjennom raskere enn papiret på julegavene dine».
InStyle

En av «8 bøker vi gleder oss til å lese i desember».
PureWow

En av «8 fabelaktige bøker å lese i desember 2018».
Women.com

«Oppslukende ... du kommer ikke til å klare å legge fra deg denne.»
Women.com

«Historien slutter ikke der du forventer at den skal gjøre det, og sterke kvinner står sammen-temaet går som en rød tråd gjennom hele.»
NJ.com

«En karakterdrevet, lekker, sladderfylt og morsom leseopplevelse … vil få lesere til å ønske å lese mer av denne dyktige forfatteren.»
New York Journal of Books

«Med sitt høye tempo og drivende spenning er denne boken perfekt for alle som liker Big Little Lies. Et fascinerende blikk på den makten som finnes i småbysladder.»
Kirkus Reviews

«Pen og pyntelig avslutning, der alle får som fortjent. De som liker Emily Giffin og Sally Hepworth vil like dette familiedramaet …»
Booklist

«Med sine småskalaintriger og sitt småbydrama er dette en slags kombinasjon av Big Little Lies og Små branner overalt, og en intelligent pageturner som foregår i en velstående by i Virginia der alle vet alt om alle – og ingenting er slik det først ser ut. Jeg klarte ikke å vente med å finne ut hva som ville skje videre!»
Kristin Harmel, forfatter