Vinnerloddet

Gossip 10

Adele Parks, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Åse Feiring Cave (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Det er som tatt ut fra en drøm. En lotterigevinst som forandrer alt.

I femten år har Lexi og Jake tippet lotto sammen med to vennepar, de samme seks tallene hver uke. I tykt og tynt, i middagsselskaper, familiesammenkomster og over en kaffe på trappa, har de diskutert alle de viktige tingene i livet, barna, ekteskapet, jobben og huset, og de har ledd bort skuffelsen over aldri å ha vunnet mer enn tjue pund i lotteriet.

Men så skjer det utenkelige. Noen blir tatt i en løgn. Gode venner blir bitre fiender. Og like etter dukker seks velkjente siffer opp på lotteriets ukentlige trekning.

Lexi og Jake sitter med en kupong til en verdi av nesten 18 millioner pund. Og to andre par mener at de har rett til sin andel av pengene.

På 1. plass på Sunday Times bestselgerliste

Kjøpt av stjerneprodusentduo for Netflix-filmatisering.

«Adele Parks tar aldri foten bort fra gasspedalen. Hver nye bok er mer solid, fartsfylt og bedre enn den forrige. Vinnerloddet er en fengslende historie om grådighet, løgner og mørke familiehemmeligheter. Jeg leste den på to intense dager.»

Lisa Jewell

«Oppslukende og fabelaktig.»

Lucy Foley