Mark Billingham, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Rune Larsstuvold (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale


De savnede
Da to skolejenter blir bortført i den søvnige lille landsbyen Polesford, sender det sjokkbølger gjennom det som en gang var Helen Weeks’ hjemsted. Men i landsbyen skal det også vise seg at farlige hemmeligheter ligger begravet …

Den mistenkte
Da familiefaren Stephen Bates blir arrestert, drar Helen Weeks og Tom Thorne dit for å bistå Bates’ kone og tenåringsbarn. Kona er en barndomsvenninne av Helen, og hun er overbevist om at ektemannen er uskyldig.

Den døde
Det hersker lynsjestemning blant landsbyens beboere og i mediene, men så blir det funnet et lik. Politiet mener at de allerede har gjerningsmannen i forvaring, men én mann mener noe annet. Og med en jente fremdeles savnet, finner Thorne seg plutselig på kollisjonskurs med det lokale politiet, landsbybeboerne – og en nådeløs morder.

«Genialt … det som imidlertid er mest imponerende med denne romanen, er de skarpe observasjonene.»
Guardian

«Skrevet på en måte som demonstrerer alt det som har gjort Mark Billingham til en bestselgerforfatter: vidd, omhyggelig plotarbeid, øye for detaljer og fantastisk karakteroppbygging.»
Telegraph


«Kløktig og oppfinnsomt.»
Financial Times

«Plotvendingen i denne uhyggelige spenningsromanen er en av de mest finurlige og tilfredsstillende jeg har lest på år og dag.»
Morning Star

«Billingham kombinerer nok en gang svart humor, stoisk kynisme og et tilsynelatende uanstrengt plot, og resultatet er en av de mest oppslukende og tiltalende Tom Thorne-bøkene så langt.»
ABC Online