Grønne, skjønne vårvinder

Feelgood 12

Christoffer Holst, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Halvor Martins (Oversetter)
200,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Grønne, skjønne vårvinder av Christoffer Holst er fengende feelgood-krim på sitt beste – lettlest og underholdende, med både driv og spenning!

«En fantastisk kombinasjon av krim og feelgood.» I HYLLAN

«Jeg klarte ikke å slutte å lese!» BOKMYSAN

Det er vår og kjærlighet i luften. Cilla Storm trives med å jobbe for en av Sveriges mest populære podcaster, og hun er lykkelig forelsket i den kjekke politimannen Adam. Så hvorfor får hun lettere panikk da Adam foreslår en enkel IKEA-tur? Og hvordan roter hun seg opp i kriminelle handlinger? Altså, hun begår dem jo ikke selv, men som kriminalreporter må hun jo snuse litt i skumle saker … Denne gangen trodde hun at hun var trygg, for mordmysteriet fant sted for over femti år siden. Men da hun og venninnen Rosie begynner å grave i saken, forstår de raskt at flere av de involverte fortsatt har mye å skjule.

Samtidig har den kjente mat- og vinprofilen Julia Appelqvist fått låne et hus i den svenske skjærgården. Der skal hun skrive ferdig boken hun jobber med. Idyllen er til å ta og føle på – helt til hun blir vitne til en grufull tragedie på sjøen. Men var det som skjedde, virkelig en ulykke?

«… lettlest og underholdende …» BOKBESATT

«Fremfor alt er mordgåten så fint satt sammen og godt flettet inn i resten av historien, og det gjør romanen til et puslespill av en krimbok.» DAST MAGAZINE

«Christoffer [Holst] kan virkelig skrive godt om mord blandet med kjærlighet og ekte feelgood.» EVELINAS_BOKTIPS

«Boken har alle de rette ingrediensene for en kosekrim. Jeg sier bare les.» MILLAHS_BOOKPAGE1

«Holst kan virkelig skrive kosekrim. Fortellingen har etmysterium, men det er også mye feelgood … Forfatteren har et språk som er sprudlende og fremfor alt morsomt.» BOOKSLUKAREN

«Det er virkelig en underholdende feelgood-romanmed et herlig glimt i øyet …» KLAVS_GERDES_DIVA

«… jeg kan ikke slutte å lese … vakre skildringer og fascinerende personer …» BOKBESATT