Kalde, hvite vinternetter

Feelgood 11

Christoffer Holst, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Halvor Martins (Oversetter)
200,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Kalde, hvite vinternetter er en koselig julebok med både krimelementer og feelgood-stemning fra unge, lovende Christoffer Holst.

FRA FORFATTEREN AV ÅRETS ROMAN OG ÅRETS FEELGOOD i Sverige med over 200 000 solgte bøker!

«Wow, for en bok!» HELENS BOKTIPS

Det nærmer seg jul, og snøslapset i Stockholm er askegrått. Cilla Storm trives som kriminalreporter, men sliter med skrivesperre. Når vennene hennes Zacke og Jonathan inviterer
henne med til deres nye vinterhytte på fjellet, takker Cilla ja og gleder seg til å komme vekk fra storbyen og få ordentlig julestemning. Som en ekstra bonus blir også Cillas gode venninne, Rosie, med, og alt ligger til rette for en deilig julefeiring i et snødekket, idyllisk vinterparadis. Men allerede den første dagen blir en ung mann funnet død på det populære feriestedet, og det er Rosie som oppdager liket …

«... en spennende, lett pageturner, som jeg nøt med et smil om munnen.»
KLAVS_GERDES_DIVA

«Kalde, hvite vinternetter er en bok for deg som ikke vil ha en tung krim, men som liker spenning og også humor.»
BOOKSLUKAREN

«… en bittersøt smellbongbong av en roman som passer for vinterlige lesestunder, og den er både sympatisk og briljant takket være forfatterens underholdende språk og fortellerstil.»
JOHANNAS DECKARHÖRNA

«Leter du etter den perfekte julegaveboken? Den som kan vekke både mormors og tjueåringens leseglede i mørke og dovne romjulsdager etter julaften? Da vil jeg anbefale Kalde, hvite vinternetter av Christoffer Holst.»
DAST MAGASIN

«Dette er den første romanen jeg leser av Christoffer Holst, men absolutt ikke den siste. Etter å ha lest denne feelgoodkrimmen, fikk jeg kjempelyst til å lese flere av hans bøker. Bokens forfatter skriver med en humor jeg liker. Flere ganger tok jeg meg i å le høyt. Det er også koselig med de fine vennskapsforholdene mellom personene ... Romanen var akkurat passe spennende og koselig, synes jeg. Tragedier og ubesvart kjærlighet sammen med spenning i en fin blanding ... Denne spennende feelgood-krimmen får toppkarakter av meg.»
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
NINNISKOGISAR

«Man blir aldri skuffet når man leser en roman av Christoffer Holst ... Det her er virkelig en kosekrim!»
MRS_M_BOOKS_N_STUFF

«... den perfekte kombinasjon av kos og spenning, og jeg elsker å følge Cilla og Rosie på deres eventyr!»
DEN LILLA BOKHYLLAN I BANDHAGEN

«Vil du ha en ordentlig spennende, litt neglebitende krim, krydret med positiv stemning, sjarmerende hovedpersoner og litt julekos? Les!»
LINDAS BOKINSTA