Skjebnegudinnen på Salong d'Amour

Feelgood 2

Anna Jansson, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Maren Barlien Guntvedt (Oversetter)
201,–
Veil. pris229,–Du sparer28,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Anna Jansson har solgt over 5 MILLIONER solgte bøker og feelgoodbøkene om frisøren Angelika Lagermark har solgt mer enn 300 000 solgte eksemplarer bare i Sverige!

Gled deg til å lese Skjebnegudinnen på Salong D'Amour!

På Södertorg i Visby på Gotland ligger Salong d’Amour. Når du kommer inn i min frisørsalong og jeg spør «hva kan jeg gjøre for deg?» mener jeg ikke bare håret ditt. Jeg mener «hva kan jeg gjøre for deg i ditt liv?» Jeg har større ambisjoner enn å gi deg en fin hårklipp, jeg vil gi deg et møte.
Som frisør møter jeg mennesker i alle livssituasjoner. Bryllup, begravelse, skilsmisser og skoleavslutninger. Jeg får høre om livshistorier, og jeg får en spesiell tillitt. Du kan stole på taushetsplikten min – hemmelighetene dine blir hos meg.
Jeg har hjelp i frisørsalongen av en ung mann fra Grötlingbo. Han heter Ricky. Jeg har lovet mammaen hans å få ham stueren og lære ham å lage mat. Om du er en trofast kunde og våger å se deg selv i mitt speil, kan hva som helst skje.

Vi sees på Salong d’Amour!

Møt Anna Jansson i for henne en ny sjanger. I Skjebnegudinnen på Salong d’Amour har hun skapt en fantastisk person i frisøren Angelika, som av hele sitt hjerte fungerer som Kirsten Giftekniv i Visby. Men hvordan skal hun selv finne kjærligheten?

«… glad feelgood … perfekt når du vil slappe av og kose deg …» Litteratur Magazinet

«Anna Jansson byr på avslappet og glad feelgood … Skjebnegudinnen på Salong d’Amour er hyggelig underholdning, perfekt når du vil slappe av og kose deg …»Litteratur Magazinet

«Morsomt sjangerbytte.»Dagens Nyheter

«Anna Jansson er en skarp iakttaker ...»DAST Magasin

«Koselig, lettlest, men fremfor alt morsom lesning.» Femina

«Anna Jansson skriver med humor og varme ... får meg til å le for meg selv.»

Johannas deckarhörna