Harold Bindloss, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Ulf Gleditsch (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Jim våknet brått like før daggry og satte seg opp. Det var stille i leiren. Alle sov, men han hadde hørt en lyd. En stein beveget seg nede ved sjøen. Det kunne være et dyr, men med Stormont i nærheten var det best å se etter. Jim gled fra tre til tre og krabbet stille gjennom buskaset ned mot stranden. Han fikk sjokk, for til høyre for en liten klippe stod Drummond, hans egen medarbeider og snakket med hans verste fiende - Stormont - mannen som ikke skydde noe middet for å ta sølvet fra dem. Jim kunne høre dem snakke. De forhandlet. Han ble rasende - dette var forræderi!

Harold Edward Bindloss (1866-1945) var en produktiv og populær britisk forfatter av western- og villmarksbøker på første halvdel av 1900-tallet, med handling ofte lagt til Kanada. Bøkene er produkt av sin tid, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.