Harold Bindloss, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Ulf Gleditsch (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Snefykket stod som en vegg da Kit Carson kom ut av brakka ved broen. Kulingen hylte omkring ham og det var såvidt han kunne se jernbanelinjen. Alison var ikke i brakka! Han brettet kraven på den tykke jakken opp og med ett ble han kald innvending. Hadde hun gått langs linjen for å nå gruvetoget? Det ville hun ikke rekke. Kanskje hun var på vei tilbake mot broen? I Kanada hendte det at folk ble overfalt av snøstormer helt ut i mai. Kulden skar som kniver og han dro på seg hanskene. En eneste tanke lynte gjennom hodet på ham: Var Alison på linjen nå, kunne hun fryse ihjel når som helst! Kit bøyde hodet mot vinden og begynte å løpe. Hvor kunne han finne en dressin?

Harold Edward Bindloss (1866-1945) var en produktiv og populær britisk forfatter av western- og villmarksbøker på første halvdel av 1900-tallet, med handling ofte lagt til Kanada. Bøkene er produkt av sin tid, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.