Harold Bindloss, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Ulf Gleditsch (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Konstabel George reiste seg og stirret ut i det grå vinterværet. - Jeg tar en runde og sjekker, sa han - Lafarge er neppe ved elven nå. Lawson nikket. - Den fordømte morderen har en egen evne til å gjøre seg usynlig! - Jeg er tilbake om en time. George gikk og Lawson tente pipa og slappet av. Det var kaldt og jakten slitsom. Menneskejakt var alltid vond. Tiden måtte ha gått fort, for med ett hørte han skritt. - Så du ham? spurte Lawson. Han så opp og stirret inn i det steinharde ansiktet til en fremmed mann. Det var Lafarge, mannen de jagde og han hadde en rifle i høyre hånd...

Harold Edward Bindloss (1866-1945) var en produktiv og populær britisk forfatter av western- og villmarksbøker på første halvdel av 1900-tallet, med handling ofte lagt til Kanada. Bøkene er produkt av sin tid, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.