Harold Bindloss, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Ulf Gleditsch (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Etter en marsj på mange mil inn i villmarka stod Wallace Vane og hans venn Carroll i den store grandalen de hadde lett etter så lenge. Men det var et sjokkerende syn som møtte dem. Hele dalen var ikke annet enn svarte spyd og forkullede stubber. En veldig skogbrann hadde herjet kilometer etter kilometer og drømmen om tømmerdrift sank i grus. Morgenen etter tok de fatt på den lange veien ned til kysten. I den tette skogen stanset det plutselig foran en haug med brekk og rotvelt. Vane gikk opp på en stokk og med ett var han borte. Carroll kavet seg opp på stokken og kikket ned i det dype hullet mellom rotveltene. Der lå kameraten urørlig, belk og stille. Det søkket i Carroll. De hadde nesten ikke proviant igjen og det var mange dager til Vancouver og sykehus...

Harold Edward Bindloss (1866-1945) var en produktiv og populær britisk forfatter av western- og villmarksbøker på første halvdel av 1900-tallet, med handling ofte lagt til Kanada. Bøkene er produkt av sin tid, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.