Tømmerkongens fall

Klassisk spenning fra villmarka 8

James Oliver Curwood, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Ulf Gleditsch (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Clifton sprang fram. Bakken var rotet opp, som om hundre griser hadde holdt på der. Noe blodig rødt hår fór i været foran støvelen hans. Den månefjesede mannen lå unders nå. Han sparket og stønnet og hadde øyensynlig ikke lenge igjen. En av de bannende franskmennene satte tennene i låret på mannen, der hvor buksen hadde fått en lang flenge. Clifton satte inn en knallhard høyre, og franskmannen gikk i bakken med et dunk. Der ble han liggende stille.vI neste øyeblikk grep han tak i noe rødt hår og halte opp en ny mann. Det var litt av en kjempe, med veldige skuldre. Nå hadde månefjeset bare én å kjempe mot.

Den amerikanske forfatteren og journalisten James Oliver Curwood (1878-1927) skrev 26 bøker i løpet av 19 år. Han oppholdt seg ofte i Nord-Kanada og Alaska, og hans populære romaner viser inngående kjennskap til villmarkslivet. Bøkene er imidlertid et produkt av tidsånden, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.