Harold Bindloss, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Ulf Gleditsch (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Jimmy Leyland krøp sammen bak stubben hvor han var blitt plassert. Han hadde en liten talglykt festet til hatten. Lyset ville trekke rådyrene til stedet og de trengte ferskt kjøtt. Leyland visste like godt som de andre at det var krypskyteri og ble de tatt, fikk de streng straff. Men de var langt inne i fjellskogen og noen skog-oppsynsmann var neppe så langt nord. I det samme hørte han noe. Skritt. De knaket i underskogen. Det var dyrene som kom! Han reiste seg og la an. Tråkkingen kom nærmere og Leyland trakk av. Et par sekunder gikk, så lød det et skingrende skrik. Leyland ble iskald gjennom hele kroppen. Det var et menneske som skrek.

Harold Edward Bindloss (1866-1945) var en produktiv og populær britisk forfatter av western- og villmarksbøker på første halvdel av 1900-tallet, med handling ofte lagt til Kanada. Bøkene er produkt av sin tid, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.