Max Brand, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Harald Holt (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Så begynte de på innspurten. Det regner og var vått dag og natt, samtidig som det ble mildere og mildere. Det var bare en ting som holdt de tre mennene gående, og det var de ferske sporene i snøen etter rømlingene foran dem. Plutselig hadde de ingen spor foran seg. Miraklet var skjedd, de hadde passert rømlingene. Mennene gjorde seg klar til kamp. Sporhunden Masterman skulle selvfølgelig være med dem, de andre ble liggende igjen på elvebredden. Med ett ble de avslørt av et hylekor av bikkjer, og så var det bare å storme frem med skuddklare revolvere i håp om å gjøre slutt på jakten en gang for alle...

Max Brand, alias Frederick Schiller Faust (1892-1944) var en USAs mest populære western- og villmarksforfattere på første halvdel av 1900-tallet. Bøkene er produkt av sin tid, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.