Harold Bindloss, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Ulf Gleditsch (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Den gamle engelskmannen Jernyngham kom ned fra hotellverandaen. Han hadde fått øye på Prescott som kom opp gaten. - Prescott! sa han hatefullt og farmeren stoppet brått. - Tilstå! Prescott så rolig på den gamle. - Jeg har ikke noe å tilstå. Jernyngham ble hvit av raseri. - Politiet vil ikke arrestere Dem. De tror De er uskyldig, men jeg vet bedre! De drepte min sønn! En far vet slikt! I det samme dukket Muriel, den eneste i distriktet som trodde på Prescott opp bak Jernyngham. - Jeg skal løse problemet! skrek den gamle plutselig og smatt hånden ned i lommen og opp igjen. Det glimtet i en svart munning. - Nei! ropte Muriel og kastet seg frem...

Harold Edward Bindloss (1866-1945) var en produktiv og populær britisk forfatter av western- og villmarksbøker på første halvdel av 1900-tallet, med handling ofte lagt til Kanada. Bøkene er produkt av sin tid, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.